dans...

...och en mamma som behöver bättra sig på att inte bli irriterad på Henny som inte är med på nåt utan mest bara tittar...jag VET ju att Henny är sån som person. Nu ska hon få vara med för hon tyckte det var kul och ett plus är att föräldrar inte får vara med där inne så då finns inget alternativ. Kommer bli bra. Henny hae kul sa hon i alla fall (trots att hon inte var med så mycket) men hon som hade hand om dansen sa "så är det första gången, men jag ger inte upp" så det känns bra. Ska prata med henne bara så hon vet att det kan dröja några gånger innan hon är med på riktigt. Men det är nyttigt för henne med att öva på detta.
Hade med en glad Henny hem i alla fall men kanske var lite trött på sin mammas tjat om "varför hon inte var med" så det får jag sluta med! =)

kollar in Ullared nu, det är verkligen bara muppar som är med i det programmet, men det är  kul att kolla på i alla fall =)

vart hemma o vabbat med. det tar på krafterna ;)
ringde vårdcentralen ang att Elsa har feber ca 1 gång i veckan senaste 5-6 veckorna. Kunde va helt normalt men de tog blodprover som såg bra ut o nu väntar vi bara på en urinodling. Säkert ingen fara men man ska inte klaga på att de inte kollar upp saker i alla fall *haha*

Blir hemma med skrutten i morgon i alla fall med sen får vi se på onsdag.
O nästa vecka bär det av till Östra med Henny för ultraljud av övre buken och röntgen av höftleder och bäcken, ska bli spännande och se hur det går =)

hoppas ni har det bra i alla fall!
kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0